blatten-dorp

Blatten – Belalp, bergdorpje in Zwitserland

Blatten bei Naters in Zwitserland is een authentiek bergdorpje. Het gebied, ook bekend als Blatten – Belalp ligt tussen de Alpen, bij de Belalp en is omringend door de bossen. Dit pittoreske plaatsje is zowel zomers als `s winters een echte aanrader met voldoende sportieve uitdagingen en veelal prachtig weer.

Blatten – Belalp, een echt skigebied

`s Winters is Blatten bei Naters en het hoger gelegen Belalp een echt skigebied. de gondel komt u vanuit Blatten – Belalp op 2.100 meter hoogte. In dit sneeuwzekere pistegebied kunt u prachtige winterwandelingen maken of nog hoger gaan met de 9 stoeltjes- of sleepliften naar 3.100 meter hoogte. Er zijn hier ongeveer 30 pistes met een totale lengte van 70 kilometer en variërend van eenvoudig (blauw) tot moeilijk (zwart).

Langlaufen, snowboarden en sleeën in Blatten – Belalp

Op de Belalp zijn ook langlaufroutes, snowboardmogelijkheden en een sleebaan. Die laatste is 7 kilometer lang en komt uit in het centrum van Blatten bei Naters. natuurlijk zijn er voldoende skischolen die zowel ski- als snowboardles geven aan groepen en privè.

 

Blatten – Belalp in de zomer

In het zonovergoten Blatten bei Naters is het zomers ook goed toeven. Met alpenweiden vol bloemen, koeien- en schapenkuddes en het magnifieke uitzicht vanaf de Belalp is Blatten een prachtig dorp in de Zwitserse bergen.

 

Activiteiten in Blatten – Belalp

Natuurlijk is Blatten – Belalp een ideaal startpunt voor prachtige wandelingen maar ook wie aan andere activiteiten de voorkeur geef, heeft hier genoeg te doen. Zo zijn er 100 mountainbikeroutes, worden er gletsjertochten georganiseerd en bergklommen voo rzowel volwassenen als kinderen. In de omgeving zijn verschillende 9 en 18 holes golfbanen te vinden, tennisbanen en ook verschillende mooie buitenbaden.

 

Meer weten over Blatten – Belalp

Blatten bei Naters zelf is klein, historisch en pittoresk en heeft verschillende gezellige restaurantjes en winkeltjes. Wilt u meer weten over Blatten – Belalp of een van de chalets of appartementen die wij verkopen en, of verhuren? Neem dan contact met ons op.

informatie