Dit zijn de chalets en appartementen in Blatten Belalp geschikt voor 4 a 5 personen

Woonkamer

CHALET TIMBER INN

Het chalet Timber Inn is gelegen in het centrum van het Zwitserse Blatten – Belalp en bestaat uit 3 nieuwe appartementen. Het chalet Timber Inn 4/5 beschikt over een tuin en vloerverwarming. Met 95m2 is dit een royaal appartement en geschikt voor een gezelschap van 4 of 5 personen. Het chalet is ingericht in de Bojoli Living-stijl.

 Bekijk Chalet Timber Inn

 

Haus Halta 1

CHALET HALTA

Chalet Halta ligt in Blatten – Belalp in het Zwitserse Wallis. Het is een sfeervol chalet met een typische Zwitserse uitstraling en smaakvolle inrichting. Dit chalet is geschikt voor een gezelschap van 4 personen. Inrichting van chalet Halta: op de boven etage vindt u 2 slaapkamers met elk 2 bedden, beneden een living met open keuken.

 

heidi-peter-skipiste-chalet

CHALET PETER 5

De chalets Peter en Heidi zijn 2 nieuwbouw appartementen in traditionele Zwitserse stijl in Blatten – Belalp. Unieke ligging op bergweide, direct aan de skipiste. Geschikt voor 5 personen.

 

heidi-peter-huisje-in-de-alpen-belalp

CHALET HEIDI 5

Op grote hoogte van Zwitserland genieten in chalet Heidi, appartement op begane grond, midden op bergweide, direct aan skipiste. 2 slaapkamers en bedden voor 5 personen.

Check beschikbaarheid:

Velden met een * zijn verplicht.