Excellent-beursPERSBERICHT EXCELLENT BEURS R`DAM 12-15 DEC. 14

Haal meer rendement uit recreatief vastgoed

Second Home + Bojoli Living goed vertegenwoordigd op Excellent Beurs

Een tweede woning is, vanzelfsprekend, een hele investering. Het is echter wel een investering die op den duur geld waard is! Maar hoe levert zo’n grote aankoop u geld op? Het rendement bij aanschaf van een tweede woning ligt vele malen hoger dan het rendement bij uw bank. Dit maakt een tweede woning nog meer de moeite waard. Kom hier alles over te weten op de Excellent Beurs in Eindhoven en Rotterdam.

De economie is herstellende en dit betekent voor veel mensen dat zij de mogelijkheden voor een tweede woning gaan bekijken. Ook mede doordat sparen niet meer rendabel is. Gemiddeld ontvangen spaarders medio september 1,30 procent. De gemiddelde spaarrente daalt al jaren en ligt nu op een historisch laag niveau. Recreatief vastgoed is mede hierdoor populair. “Een tweede woning kan een rendementsvolle investering zijn en door de crisis komt deze droom voor meer mensen binnen handbereik”, vertelt Henkjan Prins, organisator van Second Home International. De onlangs drukbezochte beurs bewijst de stijgende belangstelling van particulieren voor een tweede woning.

Persoonlijk contact
Ook al zijn veel woningen te vinden op diverse websites, kopers informeren zich toch liever eerst op een beurs. “Het gaat namelijk wel altijd om grote investeringen”, benadrukt Prins. “Op een beurs kunnen zij direct in contact komen met de makelaar of ontwikkelaar. Tijdens zo’n persoonlijk gesprek gaat het dan ook niet alleen over het land en type woning, ook worden de doelstellingen van de koper met het tweede woning meteen helder. Zoekt hij een woning voor uitsluitend eigen gebruik of is het ook voor verhuur bestemd?”

Groots aanbod op de Excellent Beurs
Heeft u Second Home International gemist en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tweede woning? De Excellent Beurs in zowel Eindhoven als Rotterdam heeft wederom een groots aanbod op gebied van second home. Zo vindt u op de Excellent Beurzen specialisten van onder andere het Turkse Blees Estates, Team Leisure en Royal Residence Lifestyle. Ook Zandspruit Bush & Aero Estate is aanwezig in zowel Eindhoven als Rotterdam en heeft alle informatie over een tweede woning in de Afrikaanse wildernis voor u beschikbaar. Alpendreams, Immo Makelaar Oostenrijk, Pied-A-Terre, Bojoli Living, Griwaplan, Alpenparks en Landberg Bauträger GmbH mogen ook niet ontbreken en vullen de lijst met second home-inspiratie aan. Kom naar de Excellent Beurs, ontdek prachtige locaties en ongerept natuurgebied en laat uw droom werkelijkheid worden.

Voor aanvullende informatie:
Excellent Wonen & Leven Beurs
16 t/m 19 oktober 2014
Beursgebouw Eindhoven
www.excellentwonenleven.nl

Excellent Beurs
12 t/m 15 december 2014
Ahoy Rotterdam
www.excellentbeurs.nl