Interieur styling & advies voor Zwitsers vastgoed

Voor mooie chalets in Zwitserland gaat u naar Bojoli Living. Wij zoeken het neusje van de zalm in het vastgoed en zijn gespecialiseerd in de styling en advies van het interieur daarvan. Of u nu alleen een kleur- en styling-advies wilt of een compleet interieur-ontwerp en de realisatie daarvan, wij helpen u van uw vakantiehuis een droomhuis te maken.

Meer rendement uit uw Zwitsers vastgoed

Een vakantiehuis dat u wilt verhuren of verkopen, behaalt betere resultaten als het er ook aantrekkelijk uitziet. Als styling-specialist benadrukken we de sterke punten van het chalet of appartement en verbeteren dat wat nodig is. Zodat uw Zwitsers vastgoed een goed rendement behaalt.

Uw droominterieur

Samen met u brengen we uw ideeën voor uw droominterieur in kaart. Wilt u een andere indeling of moet het echt helemaal anders? Zoekt u enkele wat nieuwe accessoires en andere muurdecoratie? Of gaat het ook om nieuwe, eigentijdse meubels, tapijten, gordijnen, vloerbedekking en veel meer? De collectie van Bojoli Living is heel uitgebreid en de inspiratie van ons eindeloos. Voor elke interieur wens en bij elke smaak vinden wij een passende oplossing.

Restyling en interieur-advies Zwitsers vakantiehuis

Geeft u ons de opdracht voor het restylen van het interieur van uw Zwitsers vakantiehuis, dan kunt u rekenen op een verrassend ontwerpplan, een strakke planning en een duidelijke offerte. Wilt u meer weten of een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op.
 Informatie