Een vrijstaand chalet van ca. 200 m2 op een waanzinnig mooie locatie in Zwitserland, Saas-Fee. Dat is chalet Ariane! Met maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 2 en suite, 3 badkamers èn een grote living is dit chalet de Zwitserse droom van luxe, comfort en vrijheid.

Innovatief renovatieproject

Chalet Ariane is een innovatief renovatieproject in Saas-Fee . Aan alles is gedacht env an de unieke locatie kunt u zowel binnen als buiten intens genieten dankzij de meerdere balkons, het ruime terras en de grote ramen. Overal heeft u panoramische vergezichten over de prachtige Zwitserse natuur, majestueuze bergen en vele bossen. Of u hier nu zomers of `s winters verblijft, het is en blijft indrukwekkend mooi.

Meer weten over dit vakantiehuis?

Wie meer wilt weten over dit gerenoveerde chalet in Saas-Fee, kan contact met ons opnemen. Chalet Ariane is geclassificeerd als vakantiehuis (Zweitwohnung) en in de verkoop via Bojoli LIving. Voor zowel de aan- als verhuur en inrichting kunnen wij u adviseren en begeleiden.

 

Ariane_Saas_Fee_chaletAriane-Saas_Fee-Innenperspektive-3Au-Chalet_Cairn_Saas_FeeAriane_Chalet-Saas_fee-verbouwingAriane-Saas_Fee-Innenperspektive-1

 

 

 

 

 

 

Eigenaar: Prive

Koopprijs: CHF 1.950.000,00

Grondstuk: 357 qm

Bouwjaar: 1968/2014

Aantal kamers: 4 – 6

Aantal bedden: 8