Vastgoed in Blatten – Belalp: Residence BergQuell biedt een unieke kans om te beleggen in het charmante, authentieke bergdorp Blatten bei Naters in Zwitserland aan de Belalp! Dit chalet heeft 40 nieuwe appartementen en is de laatste die hier nog gebouwd mag worden. Met de mogelijkheid tot verhuurbeheer en een zeer gunstige hypotheekrente vormen zij een perfecte investering in onroerend goed in Zwitserland.

Duurzaam project

Het chalet Bergquell Residence ligt op slechts 2 minuten lopen van de gondel naar de Belalp, een prachtig skigebied waar ook zomers veel activiteiten plaatsvinden. Maar behalve de prachtige ligging, zijn de appartementen in dit chalet zelf ook bijzonder. Het chalet is duurzaam gerealiseerd met energiebeperkende innovaties en er is rekening gehouden met het milieu.

Heerlijk zwitsers vakantiehuis en interessante investering ineen

Bergquell combineert de charme van een authentiek Zwitsers bergdorp met de luxe en faciliteiten van een comfortabel chalet. Met de grote ramen en ruime terrassen zijn deze nieuwe appartementen in dit chalet niet alleen een interessante investering. Het zijn ook heerlijke vakantiehuizen in het mooie Zwitserland waar u met uw familie vele momenten van zult genieten.

Rendabele investering in Zwitsers vastgoed met o.a. verhuurservice

Bojoli Living begeleidt u bij de aankoop en kan u helpen bij de inrichting van uw nieuwe chalet. En als u dat wenst, regelen wij ook de verhuur van het appartement tijdens uw afwezigheid. Zo blijft de investering in dit Zwitserse vastgoed rendabel, ook als u er even zelf geen gebruik van maakt.

Meer informatie over deze Zwitserse vakantiewoning?

Wilt u meer informatie over het Zwitserse Bergquell of een rondleiding door een modelwoning die is ingericht door Bojoli Living? Neem dan contact met ons op. Bergquell is geclassificeerd als vakantiewoning (Zweitwohnung).

BergQuell-Blatten_Belalp_FeaturedHuisC-rooftop-3e-woonlaag-4+half-kamer-appartement-e1402257990578DCIM102GOPROphpThumb_cache_bergquell.ch__srce86461969a6221ec640d39e399bc2c2c_par6d1cc260f8d6024bfe51deacac8fd9e9_dat1358757614Berg-Quel-interiorDSC02030BergQuell musterwonung- model- stageHappy HolidaysthumbBergquell-location

impressie-Bergquell-interior