Castellino del Sole is gelegen op het `Hohnegg Plateau` net boven Saas-Fee, het zonnigste deel van het dorp omgeven door weiden en bossen. Omdat rondom Castellino del Sole niet meer gebouwd mag worden, is vrij uitzicht gewaarborgd.
Castellino bestaat uit 2 geheel gerenoveerde appartementen en 2 studio’s, met mogelijkheid er één groot chalet of 2 eenheden van ca. 200 m2 van te maken.
Castelllino is wegens omstandigheden van de huidige eigenaar beschikbaar voor de verkoop aan buitenlandse geïnteresseerden, als privéverblijf of als investeringsproject.
Bijzonder interessant is het concept Hotel-Verhuurdat wij u kunnen aanbieden. De verhuur wordt in dat geval verzorgd door een gerenommeerd hotel in Saas Fee. Met deze constructie is slechts een 34% eigen vermogen al toereikend en een financiering van 66% mogelijk.

Castelllino is geclassificeerd als een  “tweede thuis”. Het kan worden gekocht door buitenlandse geïnteresseerden, zowel als privé verblijf of als investeringsproject.
Bijzonder interessant is het `Hotel-Verhuur`concept dat wij u kunnen aanbieden. Zeer aantrekkelijke voor resultaat op uw geïnvesteerd vermogen, ROI.
De verhuur wordt verzorgd door een gerenommeerd hotel in Saas Fee. Met deze constructie is slechts een 34% eigen vermogen al toereikend en een financiering van 66% mogelijk.

 

Castellino-investment-Saas_Fee-SwitserlandCastellino-del-Sole-Saas-Fee-7Castellino_del_Sole_Saas_Fee-5Castellino-del_Sole_Saas_Fee-1Castellino_del_Sole_Saas_Fee-4Castellino_del_Sole_Saas_Fee-6Castellino-del_Sole-Saas_Fee-Hohnegg-featuredCastellino_del_sole_Saas_Fee-3perceel 1006Sonnegg_Saas_Fee-abend-g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigenaar: prive

Koopprijs: CHF 2.650.000,00

Grondstuck: 290 qm

Bouwjaar: 1748/1995/2013

Woonoppervlakte: 336m2

Aantal kamers: 10

Aantal bedden: 14

Inrichting: een klassiek zwitsers Chalet! Oorspronkelijk in 1748 gebouwd maar met veel liefde gerenoveert. 226mw woonruimte (7 slaapkamers + 7 badkamers).