Chalet Timber Inn 4 à 5 personen

Chalet Timber Inn is een nieuw en royaal chalet van 95m2 in BOJOLI LIVING stijl met tuin en vloerverwarming. In dit sfeervolle chalet zijn moderne meubels gecombineerd met authentieke Alpen accessoires en een grote robuuste eettafel. Het appartement telt twee slaapkamers; waaronder een master bedroom en een grote (kinder)slaapkamer met breed stapelbed van 120cm breed en een extra eenpersoonsbed. Openslaande deuren naar de tuin met een prachtig uitzicht!

Het project Timber Inn is eind 2009 opgeleverd, ligt in het centrum van Blatten, tegen de rand van het oude historische dorp.  Op 500 meter van de in 2013 gemoderniseerde berggondel naar het Belalp skigebied.
Gezellige restaurantjes, winkels om boodschappen te doen evenals veelzijdige sport- en recreatie mogelijkheden binnen handbereik.
Het nabijgelegen ski- en wandelgebied Aletsch Gletscher biedt zowel in de zomer als in de winter veel sportieve- en recreatieve mogelijkheden voor de hele familie.

Desgewenst mogelijkheid tot verhuur via Bojoli Living.
informatie

Chalet Timber Inn 6 personen

VERKOCHT

Exclusief vakantie-appartement in het oude centrum van het authentieke Zwitserse bergdorp Blatten/Belalp. Desgewenst mogelijkheid tot verhuur via Bojoli Living .Het project Timber Inn Apartment is eind 2009 opgeleverd, ligt in het centrum van Blatten, tegen de rand van het oude historische dorp.  Op 500 meter van de Belalp skilift.Gezellige restaurantjes, winkels om boodschappen te doen evenals veelzijdige sport- en recreatie mogelijkheden binnen handbereik.Het nabijgelegen ski- en wandelgebied ….. biedt zowel in de zomer als in de winter veel sportieve- en recreactieve mogelijkheden voor de hele familie.Timber Inn Apartments bestaat uit 3 woonlagen. De appartementen zijn compleet en luxueus ingericht, beschikken over ruime balkons, terrassen of een eigen tuin en prachtig uitzicht over het dal en de omringende bergen. Bent u geïnteresseerd om te huren? Neem een kijkje op verhuur

Meer weten over het kopen van een appartement? Laat het ons weten:

informatie