Riederalp een verrassend bergdorp op  grote hoogte

Dit dorp biedt onze zogenoemde pareltjes. Bojoli Living heeft voor u het neusje van de zalm.   in het vastgoed en zijn gespecialiseerd in de styling en advies van het interieur daarvan. Of u nu alleen een kleur- en styling-advies wilt of een compleet interieur-ontwerp en de realisatie daarvan, wij helpen u van uw vakantiehuis een droomhuis te maken.

Authentiek bergdorp met het comfort van nu

Een vakantiehuis dat u wilt verhuren of verkopen, behaalt betere resultaten als het er ook aantrekkelijk uitziet. Als styling-specialist benadrukken we de sterke punten van het chalet of appartement en verbeteren dat wat nodig is. Zodat uw Zwitsers vastgoed een goed rendement behaalt.

Uw persoonlijke Zwitsers vakantiehuis

Of het nu gaat om het huren of kopen van uw vakantiehuis de keuze van lokatie is essentieel.

Uw droomvakantiehuis of uw droominvestering is iets heel persoonlijks. Geeft u ons de opdracht voor u te zoeken naar dergelijke vastgoed objecten. Wij doen ons uiterste best om al uw specifieke wensen te vervullen. Ook met het opleveren uw vakantiehuis adviseren wij graag en leveren desgewenst styling service voor uw interieur. Alles om uw Zwitsers vakantiehuis aan uw wensen te laten voldoen.  U kunt u rekenen op een verrassend ontwerpplan, een strakke planning en een duidelijke offerte. Wilt u meer weten van onze ‘op maat’ vastgoed service of een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op.
Informatie