Interessant vastgoed in Zwitserland

Vastgoed in Zwitserland is een interessante en aantrekkelijke investering. Met een exclusief aanbod van chalets en appartementen in de authentieke Walliser bergdorpen Blatten bei Naters (aan de Belalp) en Saas-Fee, heeft Bojoli Living voldoende aansprekende mogelijkheden voor iedereen die een tweede huis of rendabele belegging zoekt.

Adviseren bij de aan- en verkoop

Als Nederlandse gevestigd in Zwitserland weet Liliane Bitsch van Bojoli Living precies welk vastgoed interessant is. Wij kunnen u daarom optimaal adviseren bij de aan- en verkoop en begeleiden u bij de verhuur in de periodes dat u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiehuis.

Vastgoed in Blatten – Belalp en Saas-Fee

In zowel Blatten – Belalp als Saas-Fee bent u verzekerd van hoogwaardig recreatief vastgoed. De beide dorpen zijn gelegen in een magnifieke omgeving die zowel zomers als ’s winters voldoende
sportieve uitdaging biedt. U vindt hier ‘state-of-the-art’ skivoorzieningen en beroemde hike- en wandelgebieden.

Vastgoed in Zwitserse bergdorpen een buitenkans

Het vastgoed in deze Zwitserse bergdorpen betekent een buitenkans voor iedereen die wil beleggen in een gebied dat nog niet door de grote beleggers en het ‘snelle geld’ is ontdekt. Het gebied is 540 km2 groot en ligt in de Zwitserse kantons van Bern en Wallis met als middelpunt de Aletsch gletsjer.
Deze regio, de Jungfrau-Aletsch, staat op de UNESCO-lijst van werelderfgoed en doet niet onder voor wereldberoemde skioorden.

Meer informatie over de beperkte vastgoed objecten?

In dit schitterende gebied liggen pareltjes van locaties. En investeren is nu extra aantrekkelijk omdat er nog maar heel beperkt gebouwd mag worden. Wij weten op welke plekken dat nog mag en waar interessante vastgoed objecten te verkrijgen zijn. Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met Bojoli Living op; uw vastgoed adviseur in Zwitserland.

Informatie

profiel-foto-Liliane-zw-w